fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Reviews

stuur een reviewTevreden over de werkzaamheden? Stuur ook een review!

Wij doen natuurlijk altijd ons uiterste best uw opdracht goed uit te voeren. Wij waarderen het dan ook zeer als u een review wilt achterlaten bij info@deinstallatieman.nl zodat toekomstige bezoekers van de website weten wat zij van ons bedrijfen van de kwaliteit kunnen verwachten. 

En... altijd leuk om te horen dat we het goed hebben gedaan, toch?

Daikin Altherma hybride warmtepomp

Otto en zijn broer Sjef hebben een Daikin Altherma hybride warmtepomp geïnstalleerd. De eerste ervaringen waren al zeer goed, vriendelijk contact, snel een afspraak ingepland en enkele dagen voor de installatie nog even contact om door te geven hoe laat ze er zouden zijn en of er bijzonderheden waren. 

De werkzaamheden zijn zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Ze hebben met veel aandacht voor details gewerkt wat terug te zien is in het leidingwerk en de algehele afwerking. Alle details kloppen. Het oude, niet erg nette leidingwerk, is helemaal weggehaald en opnieuw gerealiseerd. Ze hebben veel extra tijd geïnvesteerd in de afwerking. De werkzaamheden zijn met veel respect voor ons huis uitgevoerd, er is netjes gewerkt en alle rommel na het werk weer opgeruimd. Ook hebben ze alle verpakkingsmaterialen, oude ketel en leidingen weer meegenomen. Dat is vaak wel anders.

Na de installatie is er nog extra tijd en energie gestoken in het goed inregelen van de installatie door o.a. contact te zoeken met de fabrikant zodat deze meteen optimaal functioneert. Al met al een echte aanrader. 

rating

Rick Roeven