fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Reviews

stuur een reviewTevreden over de werkzaamheden? Stuur ook een review!

Wij doen natuurlijk altijd ons uiterste best uw opdracht goed uit te voeren. Wij waarderen het dan ook zeer als u een review wilt achterlaten bij info@deinstallatieman.nl zodat toekomstige bezoekers van de website weten wat zij van ons bedrijfen van de kwaliteit kunnen verwachten. 

En... altijd leuk om te horen dat we het goed hebben gedaan, toch?

Waterontharder geplaatst

Voor de zoveelste keer moest ik mijn thermostatische douchmengkraan vervangen, deze was ook alweer dicht gegroeid door het kalk in het water hier. Tijdens het vieren van mijn verjaardag kwam de buurman met de suggestie om een waterontharder te laten installeren. De naam Otto van Duijnhoven kwam al snel ter sprake.

Na een afspraak gemaakt te hebben kreeg ik zijn advies te kiezen voor een waterontharder met een dubbele harskern. Deze heeft geen electra aansluiting nodig. Als leek in deze materie was ik in de veronderstelling dat ik zelf het water in het zoutvat bij zou moeten vullen. Met de suggestie om er een waterkraan bij te plaatsen om dat te moeten doen kreeg ik een ander advies; dit is niet nodig!

Met het leveren, plaatsen, in bedrijf stellen en bijstellen mocht ik genieten van Otto's kunde. Alles werkt nu zoals het moet. Bedankt Installatieman, wellicht tot een volgende opdracht?
rating

Henny