fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Reviews

stuur een reviewTevreden over de werkzaamheden? Stuur ook een review!

Wij doen natuurlijk altijd ons uiterste best uw opdracht goed uit te voeren. Wij waarderen het dan ook zeer als u een review wilt achterlaten bij info@deinstallatieman.nl zodat toekomstige bezoekers van de website weten wat zij van ons bedrijfen van de kwaliteit kunnen verwachten. 

En... altijd leuk om te horen dat we het goed hebben gedaan, toch?

Storing aan de CV ketel opgelost

We kregen storing aan de CV ketel, maar wisten niet hoe we een betrouwbare installatiemonteur moesten vinden. Via Facebook 'durf te vragen' waren we op zoek gegaan.

Al snel werd meerdere malen de naam Otto gemoemd en werd 'reclame gemaakt'. Termen zoals 'snelle en goede service', 'betrouwbaar', 'goedkoop', etc werden geschreven.

Ik belde, kreeg binnen 30 min een berichtje met vraag naar de storing, dezelfde dag kon hij komen, werd binnen 30 minuten het euvel verholpen, werd er vakkundig en transparant onderhoud gepleegd en werd op een zeer klantvriendelijke wijze ook gekeken naar 2 radiatoren die jarenlang het niet hebben gedaan.
Het periodiek onderhoud wordt ook bij hem ondergebracht. Otto is een vakbekwame, vriendelijke, zeer klantgerichte man met humor. Super bedankt!
rating

Nurhayat Akkaya-Dokgöz