fbpx
logo otto van duijnhoven de installatieman

 


Duurzaam, energiezuinig én klaar voor de toekomst?

Reviews

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tevreden over de werkzaamheden? Stuur ook een review!

Wij doen natuurlijk altijd ons uiterste best uw opdracht goed uit te voeren. Wij waarderen het dan ook zeer als u een review wilt achterlaten bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat toekomstige bezoekers van de website weten wat zij van ons bedrijfen van de kwaliteit kunnen verwachten. 

En... altijd leuk om te horen dat we het goed hebben gedaan, toch?

Onderhoud CV installatie

De Installatieman heeft verstand van zaken en geeft goede adviezen. Afspraken worden keurig nagekomen. Erg gemakkelijk dat je via de website een indicatie van beschikbaarheid kan invullen.

Annelies Hoolmans

Elga/Toshiba warmtepomp geplaatst

Bij ons heeft deze Installateur (Die wij eerst helemaal niet kenden) 'n Elga/Toshiba warmtepomp geplaatst, De betr. installatie en omstandigheden zijn eerst door hen bezien en tesamen met ons doorgesproken, daarna geheel vlgns. wens en afspraak vakkundig en correct uitgevoerd door prettige mensen, ook de werkplek werd netjes opgeruimd en vegerschoon achtergelaten.

De Warmtepomp werkt vanaf eerste afstelling en opstart zonder enig probleem en houd onze woning keurig op temperatuur. Wij zijn dan ook ZEER TEVREDEN! over dit bedrijf en haar medewerkers.

Familie Huijzers uit Bergeijk

Storing aan de CV ketel opgelost

We kregen storing aan de CV ketel, maar wisten niet hoe we een betrouwbare installatiemonteur moesten vinden. Via Facebook 'durf te vragen' waren we op zoek gegaan.

Al snel werd meerdere malen de naam Otto gemoemd en werd 'reclame gemaakt'. Termen zoals 'snelle en goede service', 'betrouwbaar', 'goedkoop', etc werden geschreven.

Ik belde, kreeg binnen 30 min een berichtje met vraag naar de storing, dezelfde dag kon hij komen, werd binnen 30 minuten het euvel verholpen, werd er vakkundig en transparant onderhoud gepleegd en werd op een zeer klantvriendelijke wijze ook gekeken naar 2 radiatoren die jarenlang het niet hebben gedaan.
Het periodiek onderhoud wordt ook bij hem ondergebracht. Otto is een vakbekwame, vriendelijke, zeer klantgerichte man met humor. Super bedankt!

Nurhayat Akkaya-Dokgöz 

Kraan gerepareerd

De installatieman, geweldige service!!!!! 
Kraan werkte niet goed, Otto kijkt ernaar en repareert het. Zonder kosten!!!!! Wat een service.
Bedankt installatieman!

Anja Van de Laar